van de kraak schoonmaak logo Houten Nederland
schoonmaken is een vak
vca checklist aannemers
vca tuv

Productinformatie

De conservering die wij toepassen is een volledig door de overheid goedgekeurd middel om spinnen te verjagen. Het is volledig afbreekbaar en veilig voor mensen, dieren en planten. Het middel vlekt niet en is transparant.

Abonnement

Wanneer u bij ons een abonnement afsluit, komen wij voor aanvang van het spinnenseizoen (april t/m augustus) uw woning behandelen. De tweede behandeling volgt in het naseizoen (vanaf augustus). Dit voorkomt het afzetten van nieuwe nestbollen.

Met een ragebol worden eerst de spinnenwebben verwijderd. Nestbollen en spinnen worden naar een natuurlijke, beschutte plek verplaatst.

Vervolgens brengen wij de conserveringsvloeistof aan die het oppervlak impregneert met een onzichtbare, vuilafstotende beschermlaag waarop spinnen en insecten geen nesten kunnen bouwen.

Garantie

Uw gevel/balkon/entree is na behandeling minimaal vier maanden vrij van spinnen en webben. De langdurige representatieve uitstraling van uw pand/woning heeft met name voor zakelijke locaties een uitnodigend effect. Wij geven op eenmalige behandelingen vier maanden garantie.

Bij een abonnement (2 behandelingen per jaar) geven wij zes maanden garantie na elke behandeling. Dat betekent het hele jaar spinvrij!

Copyright © 2014 | van de Kraak Schoonmaak | All Rights Reserved. LetterJ WebAndIT WebAndIT